Over mijn woord voor 2017 en dat het elke dag anders kan!

Enjoy! Mijn woord voor 2017

Alle goede voornemens in 1 woord!
Enjoy, geniet dat is mijn woord voor 2017. En dat wens ik jou ook! Het “woord” –principe is vast niet nieuw gok ik, maar ik kwam erop door een leuke blog van Zakenmam Marieke Antonisse http://zakenmam.nl/woord-2017-plezier/

Waarom dan?
Enjoy, ik vind het een mooi ‘rond’ woord. Het is een werkwoord, daar hou ik wel van, het voelt lekker als je ook echt iets kan doen! Maar tegelijkertijd vind ik het ook een zacht woord, het vraagt je om even een momentje stil te staan in het nu. Bij alles wat je doet; Enjoy your work, enjoy your food, enjoy your kids, enjoy your walk with the dog… En na gedoe, een tegenvaller, een setback komt er altijd weer een moment to enjoy. Kortom ik word er blij van.
Dat word ik sowiezo van mijn werk. Word jij nog blij van je werk als zelfstandig ondernemer? Of zijn er zaken die je anders zou willen, misschien toch niet meer zelf al die ballen in de lucht houden, alles zelf willen doen, omdat het nu eenmaal jouw bedrijf is! Nu je weer aan de slag bent in het nieuwe jaar, loop je misschien tegen wat zaken aan, die je vorig jaar nog niet zo opvielen omdat je zo druk was met alles en veel en je gewoonweg geen tijd had om er over na te denken. En weet je wat ik nou zo heerlijk vind, je kan elk moment beslissen dat je iets gaat veranderen. Wat een vrijheid geeft dat!! Voor wat inspiratie over hoe het ook anders kan, in je eigen bedrijf, kijk eens naar de mogelijkheden die het werken met een virtueel assistent je biedt. En als je geen idee hebt of werken met een VA wat voor jou is? Ik ga graag met je in gesprek. Laat een boodschap achter hieronder of stuur me een bericht, ineke@va-atwork.nl. Voor nu “Have a week to enjoy!”

Voor jou en je bedrijf!

Tot de volgende blog!