Pin It Create It

Op Creatieve Donderdag

 

Pin It Create It

 
Dé gratis ideeëngenerator voor inspiratieloze momenten is voor mij Pinterest! Jij hebt vast ook wel je huis, tuin, keuken, creatieve uitspattingen, cadeautjes en feestdagen borden.
 
Maar gebruik jij Pinterest al voor je bedrijf? Ook op Pinterest kun je een zakelijke account aanmaken. Met verschillende borden kun je de look & feel, producten en diensten van jouw bedrijf creatief neerzetten. Je betrekt je volgers door hun pins ook te gebruiken.
 
En even over je website; staat naast de bekende social media knoppen ook die van Pinterest? Voor Pinterest bestaan er vier verschillende knoppen (widgets):
 
📌 De Pin It-knop; hiermee kan een bezoeker van je website een afbeelding met één druk op de knop pinnen.
 
📌 De Follow-knop; als de bezoeker hierop klikt komt hij/zij op je profielpagina terecht zodat je gemakkelijk gevolgd kan worden.
 
📌 De Profile-widget; dit is een balkje met je laatste pins en een knop om naar je profielpagina te gaan. Je kunt het formaat van het balkje en voor de pins zelf bepalen.
 
📌 De Board-widget; deze widget lijkt heel erg op de Profile-widget, maar nu worden de laatste pins van een pinbord naar keuze getoond.
 
#creatievedonderdag #socialmedia #instagram #pinterest #pinit #createit #inspiratie #sparren #doen #creativelife 
 
Picture on Pixabay