Metaforen….ik hou ervan

Op Creatieve donderdag

Metaforen, ik houd ervan. De natuur geeft ze overvloedig, gratis en voor niets. Neem nou de golven….. aan het strand kan ik eindeloos staren naar de zee, kijken naar hoe golven gevormd worden uit het niets, steeds groter en groter en uiteindelijk breken ze op het strand maar de nieuwe golven zijn alweer in de maak. Die golven vind ik nou net als creativiteit. Het komt en het gaat ook weer, maar los van agenda’s en deadlines en de dagelijkse moetjes, voel ik die golven van creativiteit wel meer en veel beter. Hoe lekker is het dat je uit het niets wordt overspoeld door allerlei ideeën en oplossingen, voor van alles en nog wat. En natuurlijk zijn daar allerlei logische verklaringen voor hoor, maar voor nu geniet ik gewoon lekker van de inspiratie en nieuwe ideeën voor na de vakantie. Zo vormen zich langzaam maar zeker de nieuwe plannen voor de tweede helft van het jaar. Voel jij je creatiever in de vakantie?
 
creativiteit creatievedonderdag inspiratie sparren doen