Ben ik jouw teammate?

Ik werk het makkelijkst samen met actieve ambitieuze ondernemers met oog voor de ander en een creatieve inslag.

Misschien ben je ooit voor jezelf begonnen omdat je werken in een team te omslachtig vond.
Als zelfstandig ondernemer ben je slagvaardig en verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Maar tegelijkertijd is het ook hard werken om alle ballen in de lucht te houden. En omdat je alles zelf doet, doe je ook de dingen waar je hart niet echt ligt. Daardoor kosten ze ook extra energie en tijd en vertroebelen ze je focus en ambities. Alleen is maar alleen. Maar wat nou als je je team zelf kan samenstellen? Een team op maat. Die de zaken voor je plant, oppakt, uitwerkt en waar je mee kunt sparren, zodat jij terug kan naar je focus en ambities kan realiseren. Zo ga je van hard werken naar hart werken.

Hoe worden we een team?
We maken eerst kennis en kijken of er een klik is. Misschien heb je al een idee over welke taken je wilt uitbesteden. Ben je na het eerste uur nog steeds enthousiast? Dan blijven we nog even zitten en doe ik een scan aan de hand van een vragenlijst. De volgende stap is een concreet plan op basis van de uitkomsten van de scan. De tijd die we aan de scan en het plan besteden (maximaal 2 uur), trekken we van de te werken uren in de eerste maand af. Besluit je om toch van een samenwerking af te zien, dan kost het je nog steeds niets.

Proefperiode van 3 maanden met evaluatie
Op het moment dat we ja zeggen en met elkaar gaan samen werken, krijg je van mij een contract. Daar staan alle regels en gemaakte afspraken in. Wat voor jou belangrijk is om alvast te weten, is dat ik altijd een proefperiode van drie maanden hanteer. Na twee maanden plan ik een evaluatie in. Samen bespreken we dan hoe het gaat, wat er (nóg) beter kan en of er genoeg reden is om samen door te pakken.

Als de samenwerking – om wat voor reden dan ook – niet is wat jij of ik ervan verwachtte, kunnen we allebei in die proefperiode van de samenwerking afzien. Zijn we allebei blij – en dat is tot nu toe altijd het geval geweest – dan zetten we het contract gewoon voort.

Regelmatig contact
Om goed op de hoogte te blijven van elkaars werk en de voortgang daarin, plannen we wekelijks een skype- of belafspraak in.” Echt contact is veel leuker, maar ook tijdrovender. Daarom ontmoeten we elkaar in ieder geval één keer per kwartaal om ‘live’ bij te praten.