fbpx

Heb jij een lijstje?

Heb je altijd al je social media goed op de rit willen zetten? 

Wil je je website graag een update geven, teksten aanpassen, andere foto’s plaatsen?

Maar heb je geen zin, geen kennis of tijd om dit goed en structureel aan te pakken?

Dit kan ik sowiezo voor je doen;

(Online) Marketing

Content en visuals 💡 Social media posts maken, inplannen en bijhouden 💡Webcare 💡 Website teksten updaten (WordPress) 💡Nieuwsbrieven / blogs schrijven en versturen 💡Checken van informatie e/o links website 💡 Versturen van emailmarketing 💡Meedenken over en helpen met online diensten en mogelijkheden 💡 Technische ondersteuning & knowhow Facebook, Instagram en LinkedIn.

Maar ook
Opstellen en versturen van offertes en contracten 💡Het organiseren van een evenement, van uitnodiging tot ondersteuning op de dag van het event 💡 Testimonials opvragen en op de website plaatsen

Of evenementen organisatie
Doe jij al een evenement?
Wil jij eigenlijk al een tijdje iets organiseren voor je klanten, of ben je op zoek naar nieuwe klanten. Misschien is een event dan wel wat voor jou. De afgelopen jaren werkte ik als eventcoördinator en organiseerde beurzen, trainingen, relatie evenementen van 10 tot 500 personen.
Ik help je met graag met ideëen, locatie, catering, kortom de hele organisatie van het uitnodigingtraject , het programma, badges tot ondersteuning op de dag zelf.

En nu?  

 

Meet Up Even een uurtje kennismaken en sparren over waar jij goed in bent. En wat ik kan doen om je te helpen om optimaal zichtbaar te worden en te blijven voor jouw bestaande en nieuwe klanten.  Dan heb ik voor jouw een Meet Up. Een Meet up kan live of via Skype of Facetime. Voor het onderwerp waar jij het meeste buikpijn van krijgt, maak ik een quickstart document.

 Team up Wil je graag strategisch aan de slag met de zichtbaarheid van jou en je bedrijf dan word ik graag je online teammate. Om continuïteit en kwaliteit te kunnen leveren werk ik met Team Up pakketten.

Open chat
Heb je een vraag? Stel 'm gerust.