1 idee per maand

Op Creatieve donderdag

Hoeveel ideeën heb jij al verzameld? Liggen ze ergens op een spreekwoordelijke plank liggen, staan ze in een notitieboekje of heb je een mooie verzameling losse blaadjes? En dan popt bij mij meteen de volgende vraag op… wat doe je eigenlijk met je verzameling? Kijk je er graag naar, stof je ze af, orden je ze maar weer eens, ga je op zoek naar meer, andere, de mooiste, die unieke, dat museumstuk? Een van mijn creativity goals is wat doen met mijn verzameling.  Eens in de maand blader ik door een van mijn notititieboekjes met Magic Mind momenten. Dat idee waar ik me het meest over verbaas, waar ik weer enthousiast van word dat werk ik uit. Ik maak er een plaatje van, een mind map, een moodboard laat het zo groeien. Ik ben dan niet bezig ben met het omzetten van mijn idee in geld of een nieuw product, ik cre-activeer vooral mezelf. Het leukste is dat ik altijd wel een onderdeeltje van dat uitwerkproces direct kan gebruiken in mijn dagdagelijkse werkzaamheden. Dus wie weet wat zo’n cre-activeer moment mij nog gaat brengen. Wat doe jij met je ideeën?  hashtag#mindmapping hashtag#creatievedonderdag hashtag#creativelife hashtag#inspireren hashtag#sparren hashtag#doen hashtag#verzameling hashtag#ideeën